afrika

och så var man här, dagen innan jag ska fara iväg till Ghana. känslorna är i styr, inte för nervös utan lite lagom. packningen går det inte så bra med, packar en sak o sen gör jag något annat i 10 minuter, packar en sak osv. inte så effektivt. min mor är heller inte helnöjd på mig då hela rummet ser ut som ett bombnedslag. men så packar jag, organiserat kaos funkar bäst för mig.
igår lämnade jag ett helt fantastiskt jobb med världens goaste barn och fick med mig teckningar, en nalle och pennor/sudd som barnen i Ghana ska få. mamma har handlat hopprep, ballonger, twistband och såpbubblor, så förhoppningsvis ska jag kunna lämna över lite presenter när jag kommer.
för ja, många undrar va det är jag ska göra i Ghana av alla platser på jorden. JO, såattee, jag ska volontärarbeta i sex veckor på en skola som heter Great Andoh International School i Budumbura. det ska verkligen bli riktigt spännande. har varit sugen på att åka iväg på en liknande resa som när jag var i Bangladesh 2012 och äntligen ska jag göra det.
så nu ska jag vänta på att apoteket öppnar o köpa det sista som behövs, sedan ska alla tekniska prylar fixas och till sist så ska väl packningen bli klar. sedan är jag nog i hamn.

RSS 2.0